DONERA PENGAR FÖR INKÖP

Stötta vårt museum ekonomiskt med en donation. Donera valfritt belopp, öronmärkt till inköp av utrustning till museet

Ditt bidrag har stor betydelse då vi är helt oberoende, varken kopplade till någon organisation eller myndighet. Vi är entusiaster, flera av oss med bakgrund inom området men som "hemlig operatör" blir man inte rik. Därför är alla ekonomiska bidrag av stort intresse, från det lilla till det stora, från enstaka bidrag till månatligt stöd.

För närvarande behöver vi pengar till inköp av den första bärbara bandspelare för "spionbruk", en Protona Minifon P51 med tillbehör. 

Ett "komplett" paket finns upplagt på eBay för ca. 50,000 kr.

Likaså vill vi köpa in den klassiska "spionbandpelaren", NAGRA SN. Framtagen för CIA att vara just en "Spionbandspelare". Denna skönhet går på ca. 40.000 kr

Om du vill stötta oss för inköp till våra samlingar kan du göra det på tre sätt:

Antingen gör du en direktinsättning på vårt bankkonto i Handelsbanken: 6921-529 023 938 som är ett dedicerat konto för inköp av utrustning till museet. Kontot tillhör vår grundare Johan Öhgren men alla insättningar på detta konto går till inköp och drift av museet.

Märk din insättning med "SSM Inköp". Om du sätter in en störra summa pengar kan du också ange om du vill bli uppmärksammad.

Alternativ två är en insättning via Swish. Swishnumret är 0737309499 och även här ange "SSM Inköp" i meddelandet

Alternativ tre är en insättning via Petreon.com Klicka på linken nedan så hamnar du på vår Petreonsida

X

TIPSA

Tipsa oss om något spionrelaterat, allt frånspännande objekt till var vi kan få tag på historiska föremål med spionanknytning.

X

LOGGA IN

Under uppbyggnad, kommer senare

X

ABBONERA

Abonnera på vårt nyhetsbrev

X

REGISTRERA

Registrera dig för ett framtida medlemskap i Swedish Spy Museums vänner och få tillgång till nyheter och planer, före alla andra