BLOWING UP RUSSIA -
A. Litvinenko & Y. Felshtinsky

Alexander Litvinenko bok avslöjar i gripande detalj hur hans FSB-kollegor i den ryska underrättelsetjänsten startade en aldrig tidigare skådad "islamistisk" bombkampanj

BESKRIVNING:

Blowing Up Russia innehåller ex-spionen Alexander Litvinenkos anklagelser mot hans tidigare spionmästare i Moskva som ledde till att han mördades i London i november 2006.

I boken beskriver han och historikern Yuri Felshtinsky hur den ryska underrättelsetjänsten sedan 1999 har kläckt en komplott för att återvända till terrorn som var KGB:s kännetecken.

Livligt skrivet och baserat på Litvinenkos 20 år av insiderkunskap om ryska spionkampanjer, beskriver Blowing Up Russia hur efterträdaren till KGB fabricerade terrorattacker och startade ett krig.

Den överlevande medförfattaren skriver om Litvinenko och berättar hur förbudet av boken i Ryssland ledde till tre tidigare dödsfall.

TIPSAs

Tipsa oss om något spionrelaterat, allt frånspännande objekt till var vi kan få tag på historiska föremål med spionanknytning.

LOGGA IN

Under uppbyggnad, kommer senare

ABBONERA

Abonnera på vårt nyhetsbrev

REGISTRERA

Registrera dig för ett framtida medlemskap i Swedish Spy Museums vänner och få tillgång till nyheter och planer, före alla andra