SPYBOOK -
Norman Polar & Thomas Allen

Den stora encyklopedin om spioneri och kontraspionage. Denna bok är för den riktigt vetgiriga och ger svar på de mesta man behöver veta i ämnet.

BESKRIVNING:

Norman Polmar och Thomas B. Allen bok för äkta kalenderbitare. Spybook innehåller det mesta. från uttryckt och teknik till bakgrunden till de historiska händelser som fått ge namn åt olika spionhistorier. Med andra ord, detta är den stora encyklopedin om spioneri och kontraspionage. Denna bok är för den riktigt vetgiriga och ger svar på de mesta man behöver veta.

Här finns över 2000 olika uppslag om människor, personer, organisationer, operationer, verktyg och så vidare.

T.ex. återfinns "Donald Duart Maclean" - den sista kände personer i den ökända spionringen kring Kim Philby. Vidare finns begrepp "Mikrat" vilken är produkten som används i sk. mikropunkter eller begrepp som "Apparat" vilket är en kontraspionagering eller cell.

NOTERA - Denna bok är på engelska

TIPSAs

Tipsa oss om något spionrelaterat, allt frånspännande objekt till var vi kan få tag på historiska föremål med spionanknytning.

LOGGA IN

Under uppbyggnad, kommer senare

ABBONERA

Abonnera på vårt nyhetsbrev

REGISTRERA

Registrera dig för ett framtida medlemskap i Swedish Spy Museums vänner och få tillgång till nyheter och planer, före alla andra