SPIONER -
Clive Gifford

Populärvetenskaplig bok om spioneri, underrättelsetjänster, metoder, mm. Faktagranskad av Tore Forsberg f.d. polisintendent på SÄPO och förord av Stella Rimington, tidigare verksam på brittiska MI5.

BESKRIVNING:

I boken "Spioner" avslöjas den fascinerande sanningen om verkliga hemliga agenter och de topphemliga organisationer de arbetar för. Från spionmästare till mullvadar, avhoppare till dubbelagenter och sovande agenter till förklädnadsexperter, du kommer att upptäcka vem som är vem inom spionage. Se hur riktiga spioner mäter sig med fiktiva hemliga agenter. Läs om hemliga koder och chiffer, listiga spiontekniker, dead drops och speciell spionutrustning. Du kan till och med bli en spion själv genom att följa speciella uppdrag som visar dig viktiga spionfärdigheter, inklusive hur man pratar som en spion, hur man spårar ett mål utan att bli upptäckt och hur man skickar hemliga meddelanden.

Från historiens mest kända spioner till spionteknikens framtid – inklusive robospioner och cyborgkontraspionage – denna faktaspäckade bok är en lättförstålig guide till spionernas mystiska värld.

TIPSAs

Tipsa oss om något spionrelaterat, allt frånspännande objekt till var vi kan få tag på historiska föremål med spionanknytning.

LOGGA IN

Under uppbyggnad, kommer senare

ABBONERA

Abonnera på vårt nyhetsbrev

REGISTRERA

Registrera dig för ett framtida medlemskap i Swedish Spy Museums vänner och få tillgång till nyheter och planer, före alla andra