WHAT REALLY HAPPENED IN WOHAN -
Sharri Markson

Ursprunget till Covid-19 är höljt i mystik. Forskare och regeringstjänstemän insisterade i ett och ett halvt år på att viruset hade ett naturligt ursprung och förlöjligade alla som vågade motsäga denna uppfattning. Techjättar svepte över internet och censurerade och tystade debatten på det mest extrema sätt.

BESKRIVNING

Ändå är det obestridligt att en hemlig anläggning i Wuhan var nedsänkt i genetiskt manipulation av fladdermus-coronavirus i farliga experiment. Och så snart nyheten om ett utbrott i Wuhan läckte, tog den kinesiska militären kontrollen och satte munkavle på alla laboratoriets insiders.

Del-thriller, delexponerar, What Really Happened in Wuhan är en banbrytande undersökning från den ledande journalisten Sharri Markson om ursprunget till Covid-19, mörkläggningarna, konspirationerna och hemligstämplad forskning. Den innehåller aldrig tidigare sett primära dokument som avslöjar Kinas döljande av viruset, färska intervjuer med whistleblower-läkare i Wuhan och avgörande ögonvittnesskildringar som demonterar det vi trodde att vi visste om när utbrottet slog till.

Med oöverträffad tillgång till Washington-insiders tar Markson dig med in i Vita huset, med seniora Trump-löjtnanter som avslöjar förstahandsberättelser om brinnande sammandrabbningar i Oval Office och nya berättelser om komprometterade regeringsrådgivare och censurerade vetenskapsmän.

Modigt rapporterad och skrämmande upplagd lyfter Markson fram berättelserna om pandemin från människorna på plats: forskarna och nationella säkerhetstjänstemän som tog upp obekväma sanningar och stämplades som konspirationsteoretiker, tills statliga myndigheter började misstänka att de kunde ha haft rätt hela tiden. Dessa modiga individer höll ut genom blåmärken strider och spelade en avgörande roll i att undersöka ursprunget till Covid-19 för att slutligen, i den här boken, föra oss närmare sanningen om vad som verkligen hände i Wuhan.

TIPSAs

Tipsa oss om något spionrelaterat, allt frånspännande objekt till var vi kan få tag på historiska föremål med spionanknytning.

LOGGA IN

Under uppbyggnad, kommer senare

ABBONERA

Abonnera på vårt nyhetsbrev

REGISTRERA

Registrera dig för ett framtida medlemskap i Swedish Spy Museums vänner och få tillgång till nyheter och planer, före alla andra