DÖDLIG FÄLLA

Överstelöjtnant Annibal Ramirez (Aidan Quinn) har permission i Jerusalem, när han grips och förhörds av israeliska Mossad, misstänkt för att egentligen vara en ökänd terrorist...


Beskrivning:

Mossad misstänker att han inte alls är den han påstår utan i stället den mest fruktade terroristen i världen, Schakalen Carlos (också spelad av Aidan Quinn) på grund eras likhet.

Kort därefter kommer Henry Fields (Donald Sutherland), under sitt alias Jack Shaw som är tillförordnad chef för CIA i Paris, som har haft som huvudsakligt arbete de sista 10 åren att till spåra upp och bli av med Carlos till vilket pris som helst.

Efter att ha befriat Ramirez, ber han honom ingå i en genomsam hemlig operation mellan CIA och Mossad med mål att stoppa Carlos terroristaktiviteter vars slutgiltiga mål är att antingen fånga eller döda Carlos.

Tanken är att Ramirez ska föreställa Carlos och samtidigt skämma ut honom. Därmed skulle Carlos nuvarande stöd från KGB dra sig undan och lämna Carlos helt utan backup.

Med ingenstans att ta vägen och ingenstans att gömma sig tror man att man äntligen kan få tag på Carlos. Efter att ha tagit en kort funderare på upplägget går Ramirez med på att ingå i operationen...

Rollista:

 
Aidan Quinn Aidan Quinn ... Lt. Cmdr. Annibal Ramirez / Carlos
Donald Sutherland Donald Sutherland ... Jack Shaw / Henry Fields
Ben Kingsley Ben Kingsley ... Amos
Claudia Ferri Claudia Ferri ... Maura Ramirez
Céline Bonnier Céline Bonnier ... Carla
Vlasta Vrana Vlasta Vrana ... KGB Head Officer
Liliana Komorowska Liliana Komorowska ... Agnieska
Von Flores Von Flores ... Koj
Al Waxman Al Waxman ... Carl Mickens - CIA

X

TIPSA

Tipsa oss om något spionrelaterat, allt frånspännande objekt till var vi kan få tag på historiska föremål med spionanknytning.

X

LOGGA IN

Under uppbyggnad, kommer senare

X

ABBONERA

Abonnera på vårt nyhetsbrev

X

REGISTRERA

Registrera dig för ett framtida medlemskap i Swedish Spy Museums vänner och få tillgång till nyheter och planer, före alla andra