NÄTET - THE NET

Datorprogrammeraren och analytikern, Angela Bennett, får en datafil att undersöka av en vän. Mystiska saker börjar hända och folk runt henne börjar dö. Vad är det för konspiration hon har hamnat i?


Beskrivning:

Angela Bennett (Sandra Bullock) är en dataexpert och programmerare och aldrig långt ifrån en dator och modem. Den enda aktivitet hon har utanför datorer är att besöka sin mamma.

En vän, som hon bara har pratat med via nätet och telefon, Dale Hessman (Ray McKinnon), skickar henne en datafil med en märklig glitch som han vill att hon ska titta på.

Samma natt, när han åker för att besöka henne, dödas han i en märklig flygolycka. Angela upptäcker hemlig information i filen hon har fått bara timmar innan hon åker på semester.

Hennes liv förvandlas plötsligt till en mardröm där hennes egen identitet raderas ur existensen och hon får i stället en ny identitet, en med brottsregister.

Hon kämpar för att ta reda på varför och vem som gör det här mot henne och varför .

Rollista:

 
Sandra Bullock Sandra Bullock ... Angela Bennett
Jeremy Northam Jeremy Northam ... Jack Devlin
Dennis Miller Dennis Miller ... Dr. Alan Champion
Diane Baker Diane Baker ... Mrs. Bennett
Wendy Gazelle Wendy Gazelle ... Imposter
Ken Howard Ken Howard ... Bergstrom
Ray McKinnon Ray McKinnon ... Dale
Daniel Schorr Daniel Schorr ... WNN Anchor
L. Scott Caldwell L. Scott Caldwell ... Public Defender
Robert Gossett Robert Gossett ... Ben Phillips

X

TIPSA

Tipsa oss om något spionrelaterat, allt frånspännande objekt till var vi kan få tag på historiska föremål med spionanknytning.

X

LOGGA IN

Under uppbyggnad, kommer senare

X

ABBONERA

Abonnera på vårt nyhetsbrev

X

REGISTRERA

Registrera dig för ett framtida medlemskap i Swedish Spy Museums vänner och få tillgång till nyheter och planer, före alla andra