NIKITA

20-åriga Nikita hamnar i stora problem då hon under ett rån med sitt gäng, dödar en polis. Hon grips, ställs inför rätta och blir dömd till livstids fängelse men får ett oväntat erbjudande av DSG


Beskrivning:

Den franska underrättelsetjänsten, DSG, är på jakt efter nya talanger som är tillräckligt desperata för att ta vilka jobb som helst. På grund av mordet på polisen, har Nikita (Anne Parillaud) egentlgen bara två alternativ, stanna en mycket lång tid, potentiellt restan av hennes liv, i ett franskt fägelse, eller acceptera DSG's erbjudande om ett liv i frihet mot att hon blir agent för underrättelsetjänsten, redo för allt!. Nikita går motvilligt med på DSG erbjudande, väl medveten om att hon i och med det riskerar livet..

Nikita börjar en tuff träning, inte bara olika sätt att döda, att fly, lära sig avancerad bilkörning samt hantera alla typer av oväntade situationer och så vidare men dessutom hur man beter sig som en kvinna med klass. .

Under ledning av Rico (Marc Duret), lyckas Nikita att tygla sin upproriska karaktär och klara det fruktansvärda slutprov.

Nu – med en ny uppsättning färdigheter, en ny identitet och dödligt sofistikerad utseende – är Nikita det ultimata vapnet och den perfekta dockan för att utföra regeringens smutsiga arbete; men vad händer om den här tränade mördaren väljer kärlek framför döden? Kan man verkligen lita på underrättelsetjänsten löften?

Rollista:

 
Anne Parillaud Anne Parillaud ... Nikita / Marie Clément
Marc Duret Marc Duret ... Rico
Jacques Boudet Jacques Boudet ... Le pharmacien
Tchéky Karyo Tchéky Karyo ... Bob (as Tcheky Karyo)
Jeanne Moreau Jeanne Moreau ... Amande
Philippe Leroy Philippe Leroy ... Grossman (as Philippe Leroy Beaulieu)

X

TIPSA

Tipsa oss om något spionrelaterat, allt frånspännande objekt till var vi kan få tag på historiska föremål med spionanknytning.

X

LOGGA IN

Under uppbyggnad, kommer senare

X

ABBONERA

Abonnera på vårt nyhetsbrev

X

REGISTRERA

Registrera dig för ett framtida medlemskap i Swedish Spy Museums vänner och få tillgång till nyheter och planer, före alla andra