SKRÄDDAREN I PANAMA

Den Brittisk spion Andrew "Andy" Osnard (Pierce Brosnan) är förvisad till Panama efter att ha haft en affär med en ambassadörs älskarinna.


Beskrivning:

I Panama får Andy kontakt med den lokale skräddaren Harold "Harry" Pendet (Geoffry Rush), en Cockney-snackande före detta småskurk som återfunnit sig själv, blivit populär skräddare och som också visar sig vara en riktig fena på att hitta på historier. Med sin skändliga bakgrund och sitt styva munläder har han skaffat sig mycket kontakter med allt från toppolitiker till alla gangsters i Panama.

Andy's uppdrag är att ta reda på vad presidenten planerar att göra med Panamakanalen. Genom Harry's kopplingar till personer som aktivt arbetat i oppositionen mot Noriega: Mickie Abraxas (), som har vänt sig till flaskan för att klara sig, och Harrys butikschef Marta (). Marta bär spåren efter kriget på högra sidan av hennes ansikte efter attha misshandlats av Noriegas män

Andy som sätter mer och mer press på Harry för att få information av betydelse men det blir väldigt lite i utbyte. I stället bestämmer de två sig för att koka ihop en historia om före detta legosoldater som planerar en statskupp och är villiga att arbeta med både Britterna och USA att göra det. Denna information är precis vad Andy letade efter för att sätta igång en plan för att nå sitt slutliga mål med detta panamanska äventyr. 

Rollistan:

Pierce Brosnan Pierce Brosnan ... Andy
Geoffrey Rush Geoffrey Rush ... Harry
Jamie Lee Curtis Jamie Lee Curtis ... Louisa
Leonor Varela Leonor Varela ... Marta
Brendan Gleeson Brendan Gleeson ... Mickie Abraxas
Harold Pinter Harold Pinter ... Uncle Benny
Catherine McCormack Catherine McCormack ... Francesca
Daniel Radcliffe Daniel Radcliffe ... Mark
David Hayman David Hayman ... Luxmore
Mark Margolis Mark Margolis ... Rafi Domingo

X

TIPSA

Tipsa oss om något spionrelaterat, allt frånspännande objekt till var vi kan få tag på historiska föremål med spionanknytning.

X

LOGGA IN

Under uppbyggnad, kommer senare

X

ABBONERA

Abonnera på vårt nyhetsbrev

X

REGISTRERA

Registrera dig för ett framtida medlemskap i Swedish Spy Museums vänner och få tillgång till nyheter och planer, före alla andra