EN PERFEKT SPION

John Le Carrés roman med samma namn har gjorts till en mini TV-serie i sju delar. Historien cirkulerar kring Magnus Pyn, från sin barndom fram till att han avslutar sin karriär i medelåldern.


Beskrivning:

Som en ung man, var det väldigt liten tvekan om att det var hans far, Rick Pym (Ray McAnelly) som hade den största influensen i hans liv.

Rick var en god historieberättare, bedragare, tjuv och svartabörshaj, kort sagt, en person som ville vara större en livet själv.

Från unga år, inkluderar Rick, Magnus i hans olika förehavanden och den unge mannen lär sig att man ska göra allt för de man älskar.

I en universitetsstudent i Schweiz, möter Magnus den andra människan som kommer att ha stort inflytande på honom, Axel, en tjeckisk flykting (Rüdiger Weigang).

När nu Magnus börjar sin karriär inom den brittiska underrättelsetjänsten, kommer relationen med Axel och de värderingar som han fick med sig i sin barndom, leda honom på hans egen väg av svek och lojalitet...

Rollistan:

 
Ray McAnally Ray McAnally ...  Rick Pym
Rüdiger Weigang Rüdiger Weigang ...  Axel
Alan Howard Alan Howard ...  Jack Brotherhood 
Peter Egan Peter Egan ...  Magnus Pym
Jane Booker Jane Booker ...  Mary Pym 
Tim Healy Tim Healy ...  Syd Lemon
Peggy Ashcroft Peggy Ashcroft ...  Miss Dubber
Andy de la Tour Andy de la Tour ...  Muspole
Jack Ellis Jack Ellis ...  Perce Loft
Benedict Taylor Benedict Taylor ...  Magnus Pym

X

TIPSA

Tipsa oss om något spionrelaterat, allt frånspännande objekt till var vi kan få tag på historiska föremål med spionanknytning.

X

LOGGA IN

Under uppbyggnad, kommer senare

X

ABBONERA

Abonnera på vårt nyhetsbrev

X

REGISTRERA

Registrera dig för ett framtida medlemskap i Swedish Spy Museums vänner och få tillgång till nyheter och planer, före alla andra