UPPDRAGET - THE RECRUIT

I en tid då landets första försvarslinje är underrättelseinhämtning, är det viktigare än någonsin att ha rätt person på rätt plats. Den här historien öppnar CIA:s stängda dörrar till sin process


Beskrivning:

Hur rekryterar CIA sin fältoperatörer? Hur förbereds de för spioneriets regler och hur lär de sig att överleva det livsfarliga livet ute på fältet?

James Clayton (Collin Farrell) har kanske inte har attityden hos en typisk rekryt, men han är en av de smartaste i landet som tagit examen - och han är den person som Walter Burke (Al Pacino) vill ha i byrån.

James ser CIA:s uppdrag som ett spännande alternativ till ett vanligt liv, men innan han blir en Operativ Officer, måste James överleva byråns hemliga övningsfält, där de gröna rekryterna omformas till riktiga veteraner.

Under tiden som Burke lär honom spelreglerna och tricken, stiger James snabbt i graderna och faller för Layla (Bridget Moynahan), en av hans rekrytkollegor.

Men när James börjar ifrågasätta sin roll och hans katt-och-råtta relation med sin mentor, preparerar Burke honom för ett speciellt uppdrag.

Rollistan:

 
Al Pacino Al Pacino ... Walter Burke
Colin Farrell Colin Farrell ... James Douglas Clayton
Bridget Moynahan Bridget Moynahan ... Layla Moore
Gabriel Macht Gabriel Macht ... Zack
Kenneth Mitchell Kenneth Mitchell ... Alan (as Ken Mitchell)
Mike Realba Mike Realba ... Ronnie Gibson
Ron Lea Ron Lea ... Bill Rudolph, Dell Rep

X

TIPSA

Tipsa oss om något spionrelaterat, allt frånspännande objekt till var vi kan få tag på historiska föremål med spionanknytning.

X

LOGGA IN

Under uppbyggnad, kommer senare

X

ABBONERA

Abonnera på vårt nyhetsbrev

X

REGISTRERA

Registrera dig för ett framtida medlemskap i Swedish Spy Museums vänner och få tillgång till nyheter och planer, före alla andra