KINGSMEN: THE GOLDEN CIRCLE

Efter att Kingsmans högkvarter förstörts och världen hålls som gisslan, upptäcks en allierad spionorganisation i USA...


Beskrivning:

Ett år efter händelserna i den förra filmen har Gary "Eggsy" Unwin (Taron Egerton) officiellt anslutit sig till Kingsman, tagit sin bortgångne mentor Harry Harts (Colin Firths) titel Galahad, och inlett ett förhållande med Tilde, kronprinsessan av Sverige (Henna Alström).

På väg hem från skräddarbutiken hamnar han i bakhåll av Charlie Hesketh (Edward Holcroft), en före detta Kingsman-praktikant som tappade sin arm och stämband (men blev oavsiktligt räddad av Eggsy) under Valentine (Samuel L. Jackson) incidenten.

Eggsy undviker Charlie och hans hantlangare i en biljakt över London, men Charlies cybernetiska arm, avskuren i skärmytslingen, hackar sig in på Kingsmans servrar genom datorn i Eggsys bil. Med den inhämtade informationen skjuter Poppy Adams (Julianne Moore), ledaren för världens största drogkartell, Golden Circle, upp missiler som förstör Kingsmans högkvarter och dödar alla agenter i Storbritannien, förutom Eggsy och Merlin (Mark Strong).

När Kingsmans högkvarter förstörs och världen hålls som gisslan av Poppy super sig Eggsy och Merlin fulla på en flaska mycket speciell Whiskey, Av en slump upptäcker det att denna Whiskey tillverkas på ett ställe i USA som leder dem till upptäckten av en allierad spionorganisation i USA kallad "Statesman", som går tillbaka till den dag då de båda grundades.

I ett nytt äventyr som testar deras agenters styrka och förstånd till det yttersta, gör Eggsy och Merlin en mycket oväntad men välkommen upptäkt. De två hemliga elitorganisationer går nu samman för att besegra en hänsynslös gemensam psykopatisk fiende som bokstavligen gör hamburgare av misshagliga personer. Allt för att återigen rädda världen, något som börjar bli lite av en vana för Gary "Eggsy" Unwin...

Rollistan:

 
Taron Egerton Taron Egerton ... Eggsy
Edward Holcroft Edward Holcroft ... Charlie
Mark Strong Mark Strong ... Merlin
Hanna Alström Hanna Alström ... Princess Tilde
Calvin Demba Calvin Demba ... Brandon
Thomas Turgoose Thomas Turgoose ... Liam
Tobi Bakare Tobi Bakare ... Jamal
Julianne Moore Julianne Moore ... Poppy
Keith Allen Keith Allen ... Charles
Tom Benedict Knight Tom Benedict Knight ... Angel (as Tom Benedict-Knight)
Colin Firth Colin Firth ... Harry Hart
Michael Gambon Michael Gambon ... Arthur
Sophie Cookson Sophie Cookson ... Roxy
Björn Granath Björn Granath ... The King of Sweden
Lena Endre Lena Endre ... The Queen of Sweden
Samantha Coughlan Samantha Coughlan ... Tour Guide
Channing Tatum Channing Tatum ... Tequila
Halle Berry Halle Berry ... Ginger
Elton John Elton John ... Elton John

X

TIPSA

Tipsa oss om något spionrelaterat, allt frånspännande objekt till var vi kan få tag på historiska föremål med spionanknytning.

X

LOGGA IN

Under uppbyggnad, kommer senare

X

ABBONERA

Abonnera på vårt nyhetsbrev

X

REGISTRERA

Registrera dig för ett framtida medlemskap i Swedish Spy Museums vänner och få tillgång till nyheter och planer, före alla andra